Published On: lun, Sep 5th, 2016

Marian Dragomir: “Persoanele care isi lasa caii sa pasuneze printre blocuri, pe spatiul verde, in special in zona ANL-urilor din Lacu Dulce, au fost amendate”

Amendarea brailenilor certati cu civilizatia si curatenia a continuat, dupa ce 37 de “spargatori de seminte” au fost amendati pentru au aruncat cojile pe domeniul public. In ultima saptamana au fost aplicate 139 de sanctiuni, in valoarea de 54.000 de lei. Mai multe zeci dintre aceste sanctiuni au fost aplicate carutasilor, care potrivit legii nu au voie sa conduca caruta prin oras, dar si persoanelor care arunca gunoiul si molozul la marginea orasului.

“Avem o reala problema cu proprietarii de cai si carute. Ei, conform legii, nu au au voie sa mearga prin oras cu atelajul, insa o fac si numai saptamana trecuta am amendat 22 de carutasi. Tot ei cara de la diversi oameni guniul si molozul si il arunca pe unde le vine. In plus, am fost sesizati ca in zona ANL-urilor din Lacu Dulce isi lasa caii sa pasuneze printre blocuri, pe spatiul verde, iar caii respectivi mai mananca si din tomberoane. Nu se poate asa ceva, nu e in regula. Noi i-am sanctionat pe toti cei pe care i-am prins, insa vad ca tot nu inteleg ca lucrurile se fac intr-un anumit fel”, a declarat primarul.

Comentarii

comentariu

About the Author