Published On: joi, Sep 29th, 2016

Marian Dragomir: “Pana la finalul licitatiei pentru asfaltari, nu pot pune legal nici macar un centimetru patrat de asfalt / Pentru ca sunt responsabil, vreau sa fac dar legal”

Marian Dragomir este asaltat in mediul online cu intrebari referitoare la asfaltarea gropilor din oras. Dupa cum ne-a obisnuit edilul sef este foarte activ in mediul online unde posteaza des ce se intampla in oras si e in permanenta legatura cu cetatenii. La cea mai recenta postare foarte multi braileni l-au intrebat pe primar cand se vor incepe lucrarile pentru asfaltarea strazilor, desi acesta a precizat in nenumarate randuri ca procedura a fost demarata in Sistemul Electronic de Achizitii Publice(SEAP).

Desi, postarea primarului nu avea legatura cu situatia precara in care se afla strazile din oras, brailenii l-au intrebat: “dar gropile domnule primar cand le rezolvati?”, “dar nu se pot astupa si gropile de pe centura sos Baldovinesti -Vidin? Sunt cratere nu gropi! Slalom fac masinile pe acolo! Macar o carpeala!?”, “vine frigu domn primar… cand dumnezeule se mai face ceva ca e naspa rau de tot… se ajunge si la accidente”.

Raspunsul edilului-sef nu s-a lasat asteptat mult timp si le-a raspuns tuturor. Acesta a precizat ca pana nu se finalizeaza licitatia pentru asfaltari este lagat la maini, deoarece daca in acest moment daca s-ar asfalta si un centimetru patrat nu ar fi legal.

Suntem in procedura de licitatie in SEAP pentru asfaltari. Contestatii, proceduri, termene. Am mai prezentat situatia dar pana la finalul licitatiei nu pot pune legal nici macar un centimetru patrat de asfalt. Atunci cand legea imi va permite. Pentru ca sunt responsabil, vreau sa fac dar legal si am familie acasa. Punct”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author