Published On: lun, Sep 26th, 2016

Marian Dragomir nemultumit de activitatea directorului Serviciului Transporturi / Zilele lui Dan Gheorghe la conducerea Serviciului Transporturi se apropie de final

Zilele trecute Marian Dragomir a declarat ca va inspecta activitatea directorului Serviciului Transporturi din cadrul Primariei Braila, Dan Gheorghe, iar rezultatul analizei indicatorilor de performanta ii va decide soarta. Recent edilul-sef a spus clar ca nu este multumit de activitatea directorului Serviciului Transporturi din cadrul Primariei Braila si ca nu exclude varianta inlocuirii acestuia.

Am avut o discutie cu cei de la serviciul de Transporturi care n-a fost cea mai prietenoasa. A fost o discutie cu intreg serviciul pe baza unor nemultumiri legate de felul in care acestia luau apararea transportatorilor, uitand de fapt ca ei sunt angajatii Primariei Municipiului Braila. Eu nu am o problema referitoare la transportatorii din domeniul public sau privat, ci avem o problema referitoare la faptul ca acesta a continuat sa insiste ca operatorii privati pot efectua transport cu maxi taxi mai vechi de 10 ani. Lucru total contrar caietului de sarcini prin care acestia au participat la o licitatie, a criteriilor care au facut selectarea si departajarea participantilor si a contractului pe care si l-au asumat prin semnatura! Ma refer la Dan Gheorghe personal. Am vrut sa avem o intalnire cu toti angajatii acestui serviciu. Am fost surprins sa constat ca angajatii nu aveau aceeasi opinie ca si dansul, nici departamentul juridic din cadrul Primariei, nici serviciul Tehnic. Doar era o opinie a dansului. Am spus ca urmeaza evaluarile directorilor. Evaluam acum indicatorii dansului care, din punctul meu de vedere, nu sunt conformi cu realitatea. Dar lucram pe hartii. E cel mai acoperitor din punct de vedere legal”, a declarat Marian Dragomir.

Citeste si: Marian Dragomir: “Analiza indicatorilor de performanta va decide soarta lui Dan Gheorghe”

Comentarii

comentariu

About the Author