Published On: mar, Sep 27th, 2016

Marian Dragomir: “Locuitorii care distrug sau mazgalesc indicatoarele rutiere din lipsa activitatilor constructive trebuie sa inteleaga ca inlocuierea se face si din banii lor”

indicatoare_distruse_infobraila-2Marian Dragomir se arata intr-o postare pe Facebook dezamagit si usor indignat de lipsa bunului simt al unor locuitori. Acesta a postat mai multe fotografii in care se poate observa cum unele persoane au vandalizat indicatoare rutiere. Mai multe acesta a adaugat ca indicatorul de la  la intersectia dintre Soseaua Buzaului cu Strada Sebesului a fost deja schimbat de cinci ori.

"In lunile iulie si august au fost montate 96 de indicatoare rutiere in Municipiul Braila.

In mod frecvent unii dintre locuitori din lipsa activitatilor constructive distrug indicatoarele sau isi etaleaza lipsa de talent mazgalind ceva ce nici ei nu inteleg.

indicatoare_distruse_infobraila-1

De fapt ar trebui sa inteleaga ca indicatorul schimbat de 5 (cinci) ori la intersectia dintre Soseaua Buzaului cu Strada Sebesului ESTE SI DIN BANII LOR !!!", a scris Marian Dragomir.

La aceasta postarea, un brailean a comentat usor ironic, spunand ca daca politistii locali nu ar mai spala masina superiorilor si ar patrula pe strazi, astfel de situatii vor fi tot mai rare. Raspunsul primarului nu s-a lasat asteptat mult timp, si a spus: "nu mai spala !!! Acum trebuie sa depasim acele momente si sa-i mobilizam. Sunt si angajati ai Politiei Locale care pot demonstra adevaratul rol al acestei institutii. Au inceput… dar sa nu va imaginati ca vom avea un politist la fiecare colt de strada."

Comentarii

comentariu

About the Author

-