Published On: joi, Sep 29th, 2016

Marian Dragomir continua lupta cu Ministerul Sporturilor pentru Stadionul de Atletism: ”Daca Ministerul Sporturilor nu este dispus sa-si asume costurile reabilitarii, Primaria Braila este interesata”

Miercuri, in cadrul sedintei Colegiului Prefectural, primarul Marian Dragomir a readus in discutie problema Stadionului de Atletism care in acest moment apartine Ministerului Sportului. Dragomir ameninta ca va monta un panou informativ in fata Stadionului pe care va scrie ca este in proprietatea Ministerului Sportului, daca cererea municipalitatii de a prelua obiectivul nu va primi un raspuns. Mai mult, edilul-sef a mai adaugat ca daca Ministerul Sporturilor nu e dispus sa plateasca costurile necesare reabilitarii, Primaria Braila este dispusa sa acopere acele costuri.

Profit de prezenta dumneavoastra aici sa va retransmit intentia serioasa a Municipiului Braila de preluare a Stadionului de Atletism. Asa cum am avut discutiile si in cadrul Ministerului, cred ca este singura varianta pentru a putea transforma acel teren viran, intr-unul pe care sa se poata antrena sportivii. Cred ca este absolut necesar sa ne intalnim saptamana viitoare, cu documentele de proprietate cu tot, pentru a afla si punctul dumneavoastra de vedere. Vrem sa initiem un DALI acolo, sa vedem care sunt costurile. Daca Ministerul isi asuma acele costuri? Daca nu si le asuma Ministerul, va spun ca noi, Primaria, suntem interesati de reabilitarea lui. Daca vom primi in schimb un raspuns negativ, pentru a incheia toate acele speculatii privind lipsa de implicare a Primariei, va spun in aceasta sedinta ca noi vom amplasa un panou pe care vom scrie ca stadionul de atletism apartine Ministerului si ca intreaga responsabilitate ii revine acestuia”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author