Published On: mar, Sep 20th, 2016

Marian Dragomir: “Am luat decizia ca la inceperea unor noi ploi serioase sa restrictionam traficul de la Comuna din Paris pana la Practiker”

Ploaie din acest inceput de saptamana a creat haos pe strazile brailene, in special pe soseaua Ramnicu Sarat, sub pod, unde apa se strange in cantitati foarte mari cand ploua torential. Luni dimineata, situatia a fost foarte grava in zona respectiva, deoarece pompele nu au functionat, din cauza unei pene de curent.  Apa a depasit un metru adancime si au avut loc mai multe evenimente nefericite. Un sofer care a avut curajul sa infrunte suvoiul de apa, a calcat acceleratia pentru a trece a apa, dar a ramas fara bara masinii. Mai mult, o soferita care a ramas blocata in apa, a facut atac de panica si a solicitat interventia unui echipaj de la pompieri pentru a iesi din autoturism.

Dupa aceasta situatie delicata, Marian Dragomir a postat pe o retea de socializare un mesaj in care a spus ca pompele respctive nu au functionat corespunzator din caza unei pene de curent, care a afectat mai multe zone ale orasului. Mai mult acesta a mai adaugat ca traficul va si restrictionat de la Comuna din Paris pana la Practiker, in perioade in care se anunta cod galben de ploi.

“Avand in vedere ploia abundenta din aceasta dimineata si problemele create la podul de pe Str. Ramnicu Sarat va informez ca pompele nu au putut fi pornite datorita unei defectiuni la alimentarea cu energie electrica (problema existenta in mai multe zone din oras), fapt care nu s-a datorat culpei Primariei Municiului Braila.

Am luat decizia ca la inceperea unor noi ploi (avand in vedere faptul ca se anunta cod portocaliu de precipitatii 70-80 litri/m.p.) sa restrictionam traficul din acea zona, de la Comuna din Paris pana la Practiker.

Defectiunea de la Electrica a fost remediata iar in urma discutiilor cu ISU Braila vom avea asigurate pompe suplimentare”, a scris Dragomir pe Facebook.

Comentarii

comentariu

About the Author