Published On: mie, Sep 14th, 2016

HC Dunarea Braila va infrunta azi in fata propriilor suporteri pe CSM Slobozia

Astazi, HC Dunarea Braila va juca in compania CSM Slobozia, de la 18:00, in fata propriilor suporteri, in deschiderea etapei a II-a a Ligii Nationale de Handbal feminin. In prima etapa HC Dunarea Braila a invins in deplasare pe CSM Bistrita cu 30-26, iar CSM Unirea Slobozia a terminat la egalitate, pe teren propiu cu CSM Roman, scor 28-28.

In ultima intalnire dintre cele doua formatii, echipa braileana s-a impus si doreste nu-si dezamageasca proprii suporteri, mai ales ca diferenta de valoare dintre cele doua echipe este una destul de mare.

Partida va fi arbitrata de cel mai bun cuplu de arbitre din tara, Diana Florescu si Anamaria Stoia, iar observator din partea FRH va fi M. Brumaru din Vrancea.

In ciuda atmosferei bune din sanul echipei, potrivit mai multe informatii jucatoarele care fac parte din lotul national nu si-au mai primit salariul de doua luni si isi pot depune oricand memoriu pentru a deveni jucatoare libere. Totusi, presedintele CJ Francisk Chiriac a spus ca aceasta problema se va rezolva, iar in acest sens a stabilit o sedinta extraordinara a Consiliului Judetean pentru a se face o rectificare bugetara. Sedinta va avea loc pe 15 septembrie, iar al treilea proiect pe ordinea de zi este: “Proiect de hotarare privind modificarea si completarea Hotararii Consiliului Judetean Braila nr.33/29.02.2016 privind aprobarea contributiei Consiliului Judetean Braila la dezvoltarea activitatii sportive a Handbal Club " Dunarea " Braila pe anul 2016”.

Comentarii

comentariu

About the Author