Published On: joi, Sep 29th, 2016

HC Dunarea Braila se deplaseaza la Galati pentru ultimul meci inaintea turneului amical al nationalei / HC Dunarea este echipa cu cele mai multe jucatoare convocate

HC Dunarea Braila va juca in aceasta seara, de la ora 18.00, in Sala Sporturilor Dunarea Galati, in compania nou promovatei, Danubius Galati. Elevele lui Buceschi merg la Galati cu un moral foarte ridicat dupa victoria incantatoare in fata campioanei Europei, CSM Bucuresti. De cealalta parte adversarele trec printr-o pasa neagra, in primele patru meciuri inregistrand patru infrangeri. Mai mult galatencele au fost si penalizate cu un punct, dupa ce in prima etapa, cu CSM Bucuresti, au folosit o jucatoare suspendata.

Astazi jucam la Galati, de la 18.00 in Sala Sporturilor! Respectam adversarul si mereu vom considera o partida cu echipa din Galati, un adevarat Derby. Asteptam brailenii la meci, doar impreuna putem castiga. Speram sa ne facem vazuti astazi la Galati, suporterii in tribune iar fetele in teren.Va asteptam sa strigam impreuna HAI Dunarea! HAI Braila!”, se arata intr-o postare pe contul de Facebook al HC Dunarea Braila.

Dupa aceasta etapa campionatul Ligii Nationale se va intrerupe pana pe 16 octombrie, deoarece echipa nationala va disputa un turneu amical in Olanda, la Eindhoven. HC Dunarea are sase jucatoare convocate la lotul national, fiind echipa cu cele mai multe jucatoare. Alaturi de cele sase handbaliste, Braila va fi reprezentata la lotul national si de antrenorul Costica Buceschi. Romania va disputa trei partide amicale: pe 6 octombrie cu Serbia, pe 7 octombrie cu Olanda A, iar pe 8 septembrie cu Olanda B.

Lotul Romaniei este format din urmatoarele jucatoare:

Portari: Denisa Dedu (Corona), Elena Voicu (Dunarea Braila), Yulia Dumanska (SCM Craiova);

Extreme stanga: Ana Maria Tanasie (Dunarea Braila), Camelia Hotea (Corona Brasov);

Interi stanga: Cristina Neagu (Buducnost), Gabriella Szucs, Bianca Tiron,Gabriela Perianu, (toate de la Dunarea Braila), Gabriela Preda (CSM Bistrita);

Centri: Eliza Buceschi (FC Midjylland), Cristina Laslo (U Cluj), Madalina Zamfirescu (Dunarea Braila);

Interi dreapta: Alina Ilie (Unirea Slobozia), Laura Popa (U Cluj);

Extreme dreapta: Laura Chiper, Marinela Neagu (ambele Corona Brasov);

Pivoţi: Florina Chintoan (U Cluj), Cristina Nan, Oana Manea (ambele CSM Bucuresti).

Comentarii

comentariu

About the Author