Published On: joi, Sep 15th, 2016

HC Dunarea Braila a invins fara drept de apel pe CSM Unirea Slobozia, in fata propriilor suporteri

HC Dunarea Braila a invins fara drept de apel pe CSM Unirea Slobozia in primul meci din etapa a II-a  a Ligii Nationale. Elevele lui Costica Buceschi s-au impus la 12 goluri diferenta, scor 37-25 (18-13).

In fata propriilor suporteri meciul a fost condus in permanenta de jucatoarele brailence, tabela de marcaj indicand un scor egal doar in minutul 4, cand era 2-2. Dupa acest minut, brailencele impinse de la spate de un public vulcanit a preluat conducerea jocului si a scorului pana la finalul meciului. Intr-un singur moment jucatoarele de la Slobozia au lasat impresia ca pot face fata forcing-ului brailean, in minutul 11, cand diferenta de pe tabela de marcaj era doar de un gol, HC Dunarea conducand cu 6-5. De aici echilibrul s-a rupt iar in decurs de doar 5 minute, elevele lui Buceschi au marcat de 5 ori fara sa primeasca gol si s-au desprins la 12-6. Pana la pauza diferenta dintre cele doua echipe a ramas constanta, iar scorul primei jumatati a fost de 18-13.

In repriza a doua ritmul jocului a fost dictat in continuare de echipa braileana, iar pana in minutul 48 difenta dintre cele doua formatii nu a luat proportii, fiind mentinuta la 5-6 goluri in favoarea brailencelor. Din acest acest minut, formatia oaspete nu a mai putut tine pasul si a primit 6 goluri, fara si marcheze vreunul, diferenta ajungand astfel la 11 goluri, scor 33-22. Pana la finalul jocului HC Dunarea Braila si-a aparat avanjatul de peste zece goluri si au incheiat partida cu un avans de 12 goluri fata de echipa din Slobozia, scor 37-25.

HC Dunarea Braila: Elena Gabriela Voicu – 9 interventii, Ana Maria Micu – o interventie; Timeea Tatar – 9 goluri, Madalina Zamfirescu – 4, Natasha Krnic -3 (3 de la 7 m), Gabriela Perianu -3, Andreea Lipara (Dincu) -3, Aneta Udristioiu -3, Bianca Tiron -3, Alexandra Orsivschi -3, Cristina Gheorghe -2, Gabriella Szucs -2,  Mihaela Obedeanu -1 si Elena Voicu -1. Au mai jucat: Ana Maria Tanasie, Catalina Preda si Anca Ciuclaru. In minutul 57 Cristina Gheorghe a parasit terenul accidentata, dar se pare ca este vorba doar de o entorsa.

Pentru CSM Unirea Slobozia au marcat: Andreea Enescu – 6 goluri (5 de la 7 m), Alina Ilie -5, Paula Toma -3, Alexandra Iovanescu -3, Ioana Georgescu -3, Elena Patuleanu -2, Andreea Ivan -2, Ana Maria Horobet -1.

Dupa aceasta victorie, HC Dunarea Braila va disputa inca doua partide pe propriul teren, in Cupa EHF, in compania echipei HB Dudelange din Luxemburg. Meciurile se vor disputa sambata si duminica de la ora 18:00.

Comentarii

comentariu

About the Author