Published On: lun, Sep 19th, 2016

HC Dunarea Braila a facut spectacol pe propriul teren in primul tur al Cupei EHF / Formatia braileana si-a spulberat adversara in ambele meciuri

HC Dunarea Braila a castigat fara probleme meciurile din primul tur al Cupei EHF. Formatia condusa de Costica Buceschi a disputat in acest weekend, atat meciul tur cat si cel retur, in fata propriilor suporteri. Primul meci, cel de sambata, a fost tratat serios de brailence si nu le-au dat nicio sansa adversaselor si Luxemburg. Elevele lui Buceschi au luat cu asalt poarta adversarelor, iar la pauza conduceau deja cu 21-6. Meciul a continuat in aceeasi directia si in repriza a doua, iar diferenta dintre cele doua formatii a continuat sa se mareasca. La finalul celor 60 de minute tabela de marcaj indica un zdrobitor 43-12 pentru HC Dunarea. La acest meci a fost prezenta mascota Federatiei Romane de Handbal si a facut spectacol in pauza meciului, indemand brailenii sa-si sustina favoritele.

Dupa victoria categorica obtinuta in primul meci, duminica Costica Buceschi a avut oportunitate sa le ofere tinerelor jucatoare din lotul echipei sansa sa evolueze intr-un meci european. Chiar si asa brailencele s-au distrat cu adversarele si au castigat la pas si cel de-al doilea meci scor 36-10, dupa ce la pauza au condus cu 15-4.

In urmatorul tur preliminar HC Dunarea va juca in compania formatiei  HC Gomel din Belarus. La aceasta echipa evolueaza o fosta jucatoare a Brailei, rusoaica Yulia Ganichkina. Insa, pana la aceste meciuri, HC Dunarea se va deplasa la Ploiesti pentru a juca impotriva celor de la CSM Ploiesti, in cea de-a treia etapa a Ligii Nationala, meci programat joi, iar luni, 26 septembrie, in etapa a patra, brailencele vor infrunta pe propriul teren campioana Romaniei si a Europei, CSM Bucuresti.

Comentarii

comentariu

About the Author

-