Published On: lun, Sep 19th, 2016

GALERIE FOTO / VIDEO: Cea mai frumoasa parcare din Braila se gaseste in Ansamblul Buzaului, dupa ce copiii au dat o pata de culoare zonei

In acest weekend, mai exact sambata, locatarii blocurilor B23, B24, B26 si B19, din Ansamblul Buzaului, au dat un plus de culoare parcarii din aceasta zona. La indemnul unor tineri locatarii din aceasta zona s-au mobilizat, in special copiii, si au vopsit pavajul din piatra cubica, astfel incat locul destinat parcarii autoturismelor sa semene cu un covor cu motive traditionale.

De aceasta initiativa a locatarilor s-a aratat incantat si primarul Marian Dragomir care a fost prezent la activitate si chiar a ajutat la colorarea parcarii alaturi de locatari.

Azi(n.r. sambata, 17 septembrie) in Braila la blocurile B23, B24, B26, B19 un grup de oameni deosebiti, multi copii extraordinari si un proiect superb. Primaria va premia activitatea lor prin reamenajarea parcului de joaca si montarea unui ansamblu foarte modern.

Proiectul este 100% conceptia unui grup de tineri. Eu am venit doar sa ajut si sa incurajez aceasta initiativa prin reamenajarea parcului de joaca si montarea unui ansamblu de joaca modern. P.S. – recunosc, am vopsit si eu”, a spus Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author