Published On: mie, Sep 7th, 2016

GALERIE FOTO: Politistii l-au prins pe un contrabandist cu zeci de cutii de substante anabolizante

In P.T.F. Albita, echipa comuna de control formata din inspectori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse in bagajul personal al unui cetatean ucrainean 50 de fiole Testosteron, substanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

In ziua de 7 septembrie a.c., in jurul orei 02.00, la P.T.F. Albita/ judetul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de control, pe sensul de intrare in tara, cetateanul ucrainean Oleg D., in varsta de 44 de ani,  pasager intr-un autoturism inmatriculat in Polonia.

In baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amanuntit asupra autoturismului ocazie cu care echipa comuna de control formata din lucratori vamali si politisti de frontiera a descoperit ascunse  in bagajul personal al lui Oleg D., in scopul sustragerii de la controlul de frontiera, cantitatea totala de 50 fiole Testosteron, substanta inclusa in lista substantelor interzise prevazuta in Legea 104/2008.

Conform prevederilor legale, a fost luata masura retinerii bunurilor descoperite si sanctionarea contraventionala a persoanei cu amenda in valoare de 33.000 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author