Published On: vin, Sep 9th, 2016

GALERIE FOTO: O noua fotografie de la “spalatoria exclusivista” a Politiei Locale Braila a aparut in mediul online

Scandalul de la Politia Locala Braila continua. Ieri a aparut o noua fotografie in care de aceasta data, doi angajati spala masina fiului adjunctului Hahui in curtea institutiei.  Printre zecile de comentarii ale brailenilor, cineva da numele celor doi politisti aflati in exercitiul functiunii la spalatul masinii ce ii apartine lui Dumitru Hahui, fost comisar-sef la Politia Municipiului Braila pana in 2007, cand s-a pensionat in urma unui control al MAI la IPJ Braila. Potrivit comentariului respectiv cei doi s-ar numi Enache si Oprisan.

Fotografie are atasat mesajul ironic: “O alta zi obisnuita in curtea Politiei Locale Braila. La spalatoria personala a directorului adjunct Hahui Dumitru, toate-s bune, baietii sunt pregatiti”. Mai mult cel care a facut publice aceste fotografii sustine ca isi protejeaza sursele si ca postarea de astfel de fotografii nu se va opri aici.

Dupa tot acest scandal adjunctul Hahui nici nu se gandeste sa-si dea demisia, desi acest lucru i-a fost cerut chiar si de primarul Dragomir. 

Comentarii

comentariu

About the Author