Published On: mie, Sep 7th, 2016

FOTO: Marian Dragomir iritat de atitudinea unor persoane: ”Unii cred ca primarul este “tatucul” orasului si s-au invatat sa arunce vina pe primarie”

In ultima perioada s-a inceput o campanie de taiere a copacilor batrani din Parcul Monument. Acest lucru vine dupa ce luna trecuta un copac putred s-a prabusit peste o terasa. Dar, bineinteles, cum ne-au obisnuit brailenii, mereu exista si voci care nu pot fi multumite niciodata.  Dupa demarea campaniei unii braileni s-au aratat deranjati ca se taie copacii din parc. Marian Dragomir s-a aratat iritat dupa ce a vazut reactia acestora si a scris o postare destul de dura pe contul sau de Facebook in care sustine ca deja a intrat in obisnuita unora sa arunce vina pe Primarie pentru diferite probleme care sunt in oras, desi nu au legatura cu administratia braileana.

Va atasez doua fotografii:

- cu unul din cei doi stejari taiati in care se poate vedea starea acestuia (putred)

- cu terasa daramata de un stejar in Parcul Monument in data 22 august 2016

Daca ii taie ca sunt batrani si putrezi de ce ii taie?

Daca nu ii taie si cad peste terase de ce nu ii taie?

De ce trebuie sa raspunda primarul cand se taie copaci de pe terenuri private?

Pentru ca unii cred ca primarul este "tatucul" orasului si s-au invatat sa arunce vina pe primarie chiar si atunci cand este vorba de proprietatea privata!

P.S. – Nu intra in atributiile primariei taierea pomilor de pe proprietatile private”, a scris Marian Dragomir

Dupa aceasta postare multi braileni l-au incurajat pe edilul-sef, spunand ca este greu sa impaci pe toata lumea intr-un oras de aproximativ 200.000 de locuitori si ca in ciuda reactiilor negative ale unora, el trebuie sa continue ceea ce a inceput, pentru ca sunt multe de facut acest oras: “Obisnuieste-te sa fii cel mai certat cetatean al Brailei. Pentru ca esti primul (adica primar). Si o propunere pentru strada Regala (pentru ca anul viitor sa nu mai fie harababura de pe faleza de zilele Brailei) Chioscuri din lemn elegante si frumoase, cu statut permanent, daca se poate. Pentru a reanima un pic aceasta strada”, “Succes domnule Primar! acesti copaci au peste 30 de ani si daca sunt putrezi trebuie sa fie toaletati sau taiati si inlocuiti cu alti arbori tineri”, “E greu sa impaci si capra si varza…. si mai ales pe cei ce le stiu pe toate (si Braila are parte ca orice oras si de acest soi de cetateni)”, “Asa s-a obisnuit sa se dea mura in gura, si sa fie criticat si invinuit cel ce conduce, ca restul invarte harti prin birouri, fara a lua o initiativa sau a veni cu o propunere.Cum se spune, boul care trage este si biciui”, etc

Comentarii

comentariu

About the Author