Published On: mie, Sep 7th, 2016

Dupa ce Politia Locala Braila s-a facut de ras in mediul online, Marian Dragomir nu a ramas indiferent: “Astfel de situatii trebuie sa dispara complet”

politia_in_timpul_liber1_infobrailaDupa ce in aceasta dimineata a circulat in mediul online o fotografie in care apare un angajat de la Politia Locala spala bolidul de lux al fiului adjunctului, Dumitru Hahui, in curtea Politiei, primarul Marian Dragomir nu a ramas neindiferent la acesta situatie penibila. Aceasta a spus ca a purtat o discutie cu directorul executiv Traian Jipa care urmeaza sa demareze o ancheta. Mai mult acesta nu contesta veridicitatea pozei, spunand ca este reala si ca astfel de situatii trebuie sa dispara.

“Referitor la fotografia aparuta in mediul virtual din curtea Politiei Locale:

- Azi m-am intalnit: cu dl. Jipa Traian – director executiv care va demara o cercerare interna si cu dl. Hahui Dumitru – director executiv adjunct.

Din discutia cu dl. Hahui Dumitru va informez asupra urmatoarelor aspecte:

- la intrebarea mea, nu considera ca este necesar sa-si dea demisia – - recunoaste ca foloseste masina respectiva

- declara ca agentul i-a spalat masina fara sa-i fi dat aceasta dispozitie (urmeaza ca din cercetarea interna sa se verifice acest aspect)

- regreta ca i s-a facut aceasta fotografie si declara ca este urmare a declansarii unor masuri fata de angajati ai Politiei Locale

- mentioneaza ca au mai fost cazuri cand urmare a faptului ca si-a parcat masina in curtea institutiei unii angajati si-au facut fotografii in masina

Din punctul meu de vedere fotografia este reala.

Astfel de situatii trebuie sa dispara complet iar cei care au folosit astfel de practici trebuie sa fie sanctionati conform prevederilor legale.

Astept finalizarea cercetarii interne si luarea primelor masuri de catre conducerea Politiei Locale”, a scris Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author

-