Published On: vin, Sep 2nd, 2016

Dragomir: “Se ridica foarte multi caini in aceasta perioada din zona scolilor”

Cainii maidanezi de pe strazi sunt o problema despre care s-a tot discutat si s-a tot incercat solutionarea ei. Acum, ca suntem in prag de nou an scolar, Dragomir a inceput sa actioneze in zona scolilor, adunand cainii si ducandu-i la un adapost care e deja supra-aglomerat. Insa, spune el, incearca sa faca lucrurile treptat.

“Ma plimb seara si vad cainii de pe strada. Se ridica foarte multi caini in aceasta perioada din zona scolilor, ii duc la adapostul de la Unirea, dar este aglomerat. S-au mai capturat si in aceasta perioada, dar v-am mai spus ca toate asociatiile care ne-au contactat pana acum, cu exceptia celor care au deja o anumita colaborare cu Municipiul Braila, au un singur interes: cat platim pentru un caine in adapost? Din punctul meu de vedere o asociatie a iubitorilor de animale trebuie sa se implice. Singura solutie din punctul meu de vedere este un nou adapost pentru caini”, a declarat Dragomir

Deschiderea noului adapost ramane inca sub semnul intrebarii, urmand sa se puna in discutie acest subiect cu toti consilierii, ca mai apoi sa se decida asumarea cheltuielilor deschiderii spatiului si intretinerii cainilor. Pana atunci, adapostul de la Lacul Sarat ar putea fi eliberat si in felul acesta, primaria ar putea castiga 400-500 de locuri pentru caini.

"Urmeaza sa avem o intanire cu cei de la Dog Rescue, pentru ca dansii trebuie sa elibereze un adapost si au obligatia sa ia cainii cazati acolo cand elibereaza adapostul", a mai adaugat acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author