Published On: joi, Sep 8th, 2016

Dragomir despre scandalul de la Politia Locala: “Cea mai eleganta iesire ar fi fost retragerea domnului Hahui”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, primarul si-a aratat dezamagirea fata de scandalul de la Politia Locala de dupa aparitia fotografiilor in care un politist ii spala masina adjunctului Dumitru Hahui. Mai mult, Dragomir a declarat ca cel mai corect ar fi ca Traian Hahui sa isi prezinte demisia.

“Am avut o discutie, sunt dezamagit…trist sau dezamagit de scandalul in care a fost atrasa politia locala intr-o perioada in care am incercat foarte mult sa crestem imaginea Primariei si a tuturor institutiilor si chiar si a politiei locale prin modul in care am solicitat de foarte multe ori ca acestia sa intervina de la amendarea celor care aruncau gunoiul pe domeniul public pana la renumitii spargatori de seminte. Sunt suparat pe situatia creata si pe modul in care am ajuns la aceasta situatie. Am considerat ca cea mai eleganta iesire ar fi fost retragerea domnului Hahui…Am avut o discutie si cu domnul Jipa Traian, directorul executiv al Politiei Locale, care va demara o cercetare si vom afla ce a condus la situatia creata si vom vedea si daca politistul care a spalat masina, a spalat-o din propria initiativa sau a primit un ordin de serviciu. De dimineata, de la ora 7, am fost sunat sa intru in direct la posturile nationale. Lucrurile astea nu aduc niciun plus de imagine Primariei sau orasului”, a declarat Dragomir.

De asemenea, edilul sef a mai precizat ca Politia Locala este cea care il poate demite pe Hahui,: “Eu ca primar nu pot sa-l demit, ci Politia Locala”

Comentarii

comentariu

About the Author