Published On: vin, Sep 30th, 2016

Dragomir despre gropile din oras: “Avem gropi. Avem in desfasurare licitatia de asfaltare – 150 miliarde de lei vechi / Unii ne contesta procedura si ne prelungesc termenele”

marcaje_asfalt_infobrailaMarian Dragomir continua campania prin care isi doreste crearea unui mediu sigur pentru copiii Brailei, dar nu numai. Dupa ce la inceputul saptamanii pe Bulevardul Dorobanti s-au montat primele benzi rezonatoare in dreptul scuarurilor si s-a continuat pe alte artere in dreptul trecerilor de pietoni, ieri s-au montat pe asfalt marcaje auto care se le atraga atentia soferilor. Totodata, edilul-sef a discutat din nou despre una dintre principalele probleme ale municiului. Acesta a spus ca este constient ca strazile din oras sunt adevarate capcane pentru soferi si ca licitatia pentru repararea strazile este in desfasurare. Bugetul alocat este de 150 miliarde de lei vechi. S-a ajuns in aceasta situatie dupa ce la licitatia din 12 august doua dintre cele patru firme interesate de asfaltarea strazilor au facut contestie. Pentru a solutiona contestatia celor doua societati erau nevoie de mai multe luni bune, motiv pentru care Primaria Braila a ales anularea licitatiei pentru a nu pierde timpul cu procedurile birocratice.

Dupa ce licitatie initiala a fost anulata, Primaria Braila a publicat in SEAP(Sistemul Electronic al Achizitilor Publice) pe 19 septembrie un nou anunt simplificat, cu data limita de depunere a ofertelor pe 7 octombrie.

Continuam investitiile in siguranta copiilor nostri. Aducem permanent elemente de noutate in Braila.(…)Avem gropi. Avem in desfasurare licitatia de asfaltare – 150 miliarde de lei vechi.Unele firme care au participat au facut contestatii  care au condus la prelungirea termenelor. Unii ne contesta procedura si ne prelungesc termenele”, a scris Dragomir pe contul sau de Facebook.

La randul sau viceprimarul Alexandru Jantea, cel care are printre atributii si administrara strazilor a spus ca la alegerea firmei care urmeaza sa se ocupe de asfaltare ,respectarea prevederilor legale este prioritara.

Pe 19 septembrie s-a publicat pe SEAP un anunt de participare simplificat, cu data limita de depunere a ofertelor pe 7 octombrie si cu o documentatie tehnica revizuita in urma clafiricărilor primite la procedura anterioara”, a spus Alexandru Jantea.

Comentarii

comentariu

About the Author