Published On: mie, Sep 28th, 2016

Dragomir: “Cred ca este o dovada de respect ca Inspectoratul Scolar este prezent la sedinta”

Astazi, in cadrul sedintei  de indata a Consiliului Local Municipal s-au desemnat reprezentantii ce vor avea calitatea de membri in cadrul comisiei de concurs pentru ocuparea functiei de director si director adjunct in unitatile de invatamant liceal.

Sedinta a fost convocata in urma speculatiilor dintre profesori, la cererea Inspectoratului Scolar, pentru a oferi transparenta.

“Acesta sedinta a fost convocata ca urmare a unei corespondente atat scrisa cat si verbala cu Inspectoratul Scolar Judetean si Ministerul Educatiei, ca urmare a faptului ca ele au transmis urmatoarele lucruri: Intrucat prima zi de concurs este stabilita in data de 12 octombrie, Inspectoratul Scolar Judetean trebuie sa emita aceste decizii pana cel tarziu in data de 28 septembrie. Sunt ferm convins ca daca nu am fi avut aceste discutii care au generat multe speculatii intre profesori, poate ca aceasta procedura s-ar fi desfasurat mult mai devreme. Eu am atras atentia din primul moment ca Primaria Municipiului Braila si toti consilierii municipali trebuie sa fie tratati cu respect de institutia de invatamant, avand in vedere rolul nostru de principali finantatori. Cred ca este o dovada de respect ca Inspectoratul este prezent, si-a insusit anumite aspecte pe care noi le-am semnalat si au refacut procedura prevazuta concursului prin convocarea in mod real a Consiliului de Administratie”, a declarat Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author