Published On: mie, Sep 7th, 2016

Dosar penal pentru telefoanele gasite si nerestituite

La data de 10.03.2016, un tanar de 22 de ani, din satul Urleasca, comuna Traian, a sesizat la politie faptul ca, in ziua anterioara, in timp ce se deplasa pe o strada din sat, a pierdut un telefon mobil, in valoare de 1.400 lei, pe care il avea in buzunar.

In urma cercetarilor efectuate, politistii Postului de Politie Comunal Traian l-au identificat pe un barbat, in varsta de 34 de ani, din municipiul Braila, banuit ca ar fi gasit telefonul mobil apartinand reclamantului si nu l-a predat politiei in termenul prevazut de lege.

Telefonul a fost recuperat si predat proprietarului, politistii continuand cercetarile pentru savarsirea infractiunii de insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.

De asemenea, politistii de la acelasi post de politie au desfasurat cercetari intr-o cauza asemanatoare, inregistrata la data de 13.04.2016, si l-au identificat pe un barbat de 35 de ani, din comuna Traian.

Acesta este suspectat ca, la data de 11.04.2016, ar fi gasit, in parcul pentru copii, de pe raza localitatii Traian, un telefon mobil care apartine unui minor de 11 ani, si nu l-a predat politiei.  

Telefonul, valorand 250 de lei, a fost recuperat si restituit pagubitului, iar fata de suspect sunt desfasurate cercetari sub aspectul comiterii infractiunii de insusirea bunului gasit sau ajuns din eroare la faptuitor.

 

Comentarii

comentariu

About the Author