Published On: lun, Sep 5th, 2016

Dacia Unirea Braila a obtinut doar un egal in deplasarea de la Balotesti

Dacia Unirea Braila a terminat la egalitatea deplasarea de la Balotesti, scor 1-1. Cu acest egal Dacia a intrerupt seria infrangerilor pe terenul ilfovenilor, precedentele doua vizite terminandu-se cu victoria gazdelor.

Dacia Braila a prestat din nou un joc bun, dominandu-si adversarul clar. Brailenii au deschis rapid scorul in minutul 12, dupa o lovita de colt. Andrei Puscasu a marcat din interiorul careului, dupa o centrarea foarte buna a lui Necoara. Dupa aceasta deschidere rapida de scor, meciul a continuat intr-o singura directie, iar in minutul 16 gazdele au ramas in 10 oameni, Antoche vazand cartonasul rosu direct pentru un fault dur la Danut Oprea. Brailenii dominat partida, dar pana la pauza nu au reusit sa-si majoreze avantajul in ciuda ocaziilor ratate. Mai mult, in ultimul minut al primei reprize gazdele la prima lor ocazie au reusit sa marcheze, dar golul a fost anulat corect pe motiv de offsaid.

In repriza a doua s-a restabilit egalitatea numerica, dupa ce Danut Oprea l-a faultat din spate pe Bakalli si a vazut al doilea cartonas galben, fiind eliminat. Mai mult in minutul 60, Batfoi primeste mingea, fiind intr-o pozitie de offsaid nesemnalizata, este faultat in careul Brailei de Adascalitei. Penalty-ul a fost executat de Herea, in dreapta portarului Mitrea, care nu a avut nici o reactie si gazdele au egalat. Chiar daca ilfovenii au egalat, oaspetii au ramas la conducerea jocului, dar atacantii Brailei nu au prins cea mai buna zi si nu au reusit sa mai marcheze, scorul final ramanand cel stabilit inca din minutul 60.

Dacia Unirea va infrunta etapa viitoare pe propriul teren pe ACS Berceni, echipa care dupa 5 etape nu a reusit sa obtina vreun punct.

CS Balotesti: Fulga – C-tin Dedu, Flamanzeanu, N. Ion, Antoche, Paduraru (min. 66 I. Darie), Bakalli, Batfoi (min. 83 R. Stanescu), Fl. Niculae, Val. Andrei (min. 86 I. Sandu), Cl. Herea. Antrenor: Cornel Nica

Dacia Unirea Braila: Cr. Mitrea – Gab. Nita, L. Ivan, Ghiocel, Necoara – D. Oprea, Rz. Adascalitei, C. Rosu, A. Puscasu, C. Neagu (min. 82 Stanciulescu) – Al. Musca. Antrenor: Alin Panzaru

Comentarii

comentariu

About the Author