Published On: joi, Sep 1st, 2016

Consilieri CJ, reprezentanti la Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica

Ieri, in cadrul sedintei ordinare a Consiliului Judetean au fost alesi prin vot secret 6 reprezentanti care sa faca parte din ATOP (Autoritatea Teritoriala de Ordine Publica) timp de 4 ani, astfel, acestia reluandu-si activitatea.

Dintre cei 6 consilieri, 5 sunt de la PSD sau aliati , dupa cum a propus Ionel Avram:  Florin Mircea, care a primit 27 de voturi pentru si 0 impotriva, Florin Petre cu 25 de voturi pentru si 2 impotriva, Nicu Nita cu 26 de voturi pentru si 1 impotriva, Simona Draghincescu cu 22 de voturi pentru si 5 impotriva si Viorel Botea cu 25 de voturi pentru si 2 impotriva. Ultimul reprezentant fiind lasat la alegerea liberalilor, astfel Alexandru Danaila l-a propus pe presedintele PNL, Vasile Cortez cu 26 de voturi pentru si 1 impotriva.

In proiectul de hotarare se precizeaza ca din cadrul ATOP mai fac parte si sefii Instepctoratului de Politie Judetean, Inspectoratul pentru Situati de Urgenta (ISU), Inspectoratul de Jandarmi Judetean, seful Politiei Locale, subprefectul judetului, trei reprezentanti ai comunitatii desemnati de catre presedintele CJ si reprezentantul Corpului National al Politistilor.

Indemnizatia reprezentantilor ATOP este de 5% din indemnizatia bruta a presedintelui judetului, bani primiti pentru activitatea desfasurata.

Comentarii

comentariu

About the Author