Published On: mie, Sep 7th, 2016

Cine este barbatul cu indemnizatia de crestere copil de 35.000 de euro?

Sibianul care urma sa primeasca o indemnizatie pentru crestere copil de 35.000 de euro, este un om de afaceri in domeniul agricol cu o plantatie de afine in Fagaras. Barbatul urma sa primeasca indemnizatia incepand cu luna august, insa autoritetile i-au suspendat plata in vederea mai multor investigatii privind sursele de venit.

Conform datelor Agentiei Nationale pentru Plati si Inspectia Sociala, omul de afaceri a inregistrat un venit mediu lunar de 187.158 lei si este inregistrat cu o indemnizatie de 159,084 lei.

Potrivit adevarul.ro, Idemnizatia insa, nu a fost oprita, ci doar se va face vrerificarea care sa ateste ca barbatul are dreptul la acea suma de bani: “La ora aceasta, nu am facut nicio plata catre beneficiar fiindca am vrut sa fim siguri de aceste venituri. Este controlata activitatea acestui PFA, pe care a obtinut aceste venituri beneficiarul respectiv. N-am sistat indemnizatia, banii sunt în conturile noastre. Am cerut înca o verificare pentru ca suma este foarte mare. Daca verificarea actelor va dovedi ca sunt în regula aceste venituri se va plati indemnizatia la zi. Urma sa efectuam prima plata în luna august. Beneficiarul a fost de acord cu verificarea acestor venituri”, a declarat Ioan Dumitru Bota, directorul Agentiei Judetene de Plati si Inspectie Sociala Sibiu.

Comentarii

comentariu

About the Author