Published On: joi, Sep 15th, 2016

Chiriac isi doreste o colaborare Braila – Galati / “Populatia trebuie sa treaca peste rivalitati pentru ca ne despart doar 15 km”

Astazi, in cadrul unei conferinte de presa, presedintele CJ Braila, Francisk Iulian Chiriac a declarat ca isi doreste o colaborare cu administratia galateana si ca au fost deja doua intalniri in acest sens. Acesta a precizat ca aceasta colaborarea poate fi pe orice plan, inclusiv una culturala, si ca este pacat ca exista aceasta rivalitate intre judete, avand in vedere ca aglomerarea urbana Braila-Galati e a doua ca marime dupa Bucuresti.

Noi ne-am intalnit de doua ori o data am mers noi la dansii, o data ne-am intalnit aici, la Braila, pe vaporul Primariei. Sunt foarte deschisi si ei in ceea ce priveste colaborarea dintre cele doua orase, Braila si Galati. O colaborare pe absolut orice plan, chiar si culturala. Eu le-am propus chiar sa facem anumite activitati impreuna, ca sa dam mesajul populatiei, ca nu conteaza ca suntem braileni si galateni. Pana la urma ne despart doar 15 km. E pacat pentru ca Braila-Galati e a doua aglomerare urbana dupa Bucuresti”, a spus Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author