Published On: joi, Sep 15th, 2016

Chiriac ii va cere demisia managerului Spitalului Judetean, daca nu isi va indeplini atributiile

Astazi, in cadrul conferintei de presa, presedintele Consiliului Judetean, Iulian Chiriac, si-a sustinut in continuare punctul de vedere in ceea ce o priveste pe directoarea de ingrijiri, Olguta Crivat, spunand ca nu ar trebui sa faca parte din comisia de concurs pentru angajare, daca chiar vrea transaparenta si vrea sa demonstreze ca aceste concursuri nu sunt masluite.

“In ceea ce priveste desemnarea directorului de ingrijiri sa faca parte din comisia concursului se pare ca e legala, numai ca ramane la atitudinea dansei sa demonstreze ca toate acele concursuri sunt transparente si ca nu este regimentata asupra subiectelor de concurs. Ca sa demonstreze ca aceste concursuri sunt facute pe bune, cu subiecte din afara si ca ea nu are niciun amestec ar trebui sa nu faca parte din aceasta comisie”, a declarat acesta.

Problemele din Spitalul Judetean de Urgenta Braila nu se rezuma doar la directorul de ingrijiri, ci si la neasumarea responsabilitatilor ale managerului spitalului. Atunci cand se iveste cate o problema, Mihail Iugulescu cauta motive sa se eschiveze si sa scape de responsabilitati, spunand ca nu tine de competenta lui, nu stie sau nu el trebuie sa ia anumite decizii, pentru ca nu e spitalul lui si ca e doar manager. Astfel, Chiriac ii da managerului spitalului doua solutii: sa aiba dreptul sa ia decizii si sa gaseasca solutii sau sa nu mai aiva niciun drept si sa isi dea demisia.

“Eu nu cred ca domnul Iugulescu nu a auzit de cum se iau spagi. Ar trebui sa gaseasca solutii si sa isi asume raspunderea (…) In ceea ce priveste fisa postului si raspunderile, ar trebuie sa gaseasca solutii impreuna cu echipa. Sunt doua solutii: ori are dreptul sa ia decizii, ori nu va mai avea aceste drepturi si a doua solutie va fi demisia”, a comentat presedintele CJ, Iulian Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author