Published On: joi, Sep 15th, 2016

Chiriac: “Domnul Iugulescu nu are voie sa opereze in timpul programului. El este platit ca si manager”

Problemele de la conducerea spitalului sunt interminabile, pe langa spagile care se iau la angajare si neasumarea responsabilitatilor managerului, mai nou, atunci cand un consilier judetean, care pe deasupra mai este si membru in Comisia de Administratie a spitalului are nevoie sa fie prezent cineva din conducere, pentru solutionarea anumitor probleme, acestia sunt de negasit, facand alte activitati decat cele din fisa postului.

O situatie in care managerul spitalului era in operatie la ora 12, cand ar fi trebuit sa isi indeplineasca functia de manager si nici un alt director nu era prezent a facut ca presa sa isi puna intrebari si sa expuna problema si presedintelui CJ.

 “Domnul Iugulescu nu are voie sa opereze in timpul programului. El este platit ca si manager, nu ca si medic chirurg. Poate sa opereze dupa program (…), in conditiile astea ar putea sa renunte la cele 100 de milioane, pe care le primeste pentru functia de manager”, a declarat presedintele Consiliului Judetean, Iulian Chiriac.

Comentarii

comentariu

About the Author