Published On: joi, Sep 29th, 2016

Chiriac despre lucrarile de asfaltare: “Avem destule posibilitati sa verificam daca lucrarile sunt facute corespunzator”

Chiriac este aproapte de final cu proiectul de asfaltare a celor 250 km de Drumuri Judetene

Astazi, intr-o conferinta de presa, presedintele CJ, Iulian Chiriac  a declarat ca lucrarile de asfaltare se afla aproape de final, urmand sa demareze in continuare planul de achizitie si procedurile de asfaltare pentru urmatoarele Drumuri Judetene: “Continuam si astazi asfaltarile. Suntem intre Baraganu si Tataru; Tataru si celelalte sate componente cu plombari si cu covor de asfalt. Eu sper ca pana saptamana viitoare sa terminam pana la Baraganu toate lucrarile pe care le-am demarat. Pentru la anu, putem sa facem acel plan sis a venim cu covor de asfalt, astfel incat toate drumurile sa fie practicabile cel putin 3-4 ani de zile. Suntem in stadiu aproape final pentru acel proiect pe bor pentru Gulianca – Viziru…am avut ceva probleme pentru ca autoritatile au adus ultima gaselnita pe parte de intabulare si cadastrare  a Drumurilor Judetene. Am facut procedurile de achizitie, o terminam. Sper ca pana la 1 noiembrie sa putem sa avem proiectul gata si sa putem sa-l depunem”

Desi a reusit sa ajunga aproape de final cu proiectul si spera sa obtina mai mult de atat, Chiriac nu este in totalitate multumit de modul in care se lucreaza, din punct de vedere calitativ, insa avertizeaza ca are posibilitatea de a verifica daca lucrarile sunt bine facute.

“Sunt partial multumit…mi-as fi dorit sa fi avut o discutie cu constructorul inainte de inceperea constructiilor. Ca si procedura vizibila…drumurile sunt asfaltate corespunzator…dar o sa mai am o discutie cu domnii constructori (…) Avem destule posibilitati sa verificam daca lucrearea este facuta corespunzator…Domnul Epureanu (n.r. vicepresedintele CJ) merge pe teren cu echipa de la Directia Tehnica. Imi doresc calitate inainte de toate, pentru ca altfel, se cheltuie din banii publici”, a precizat acesta.

Comentarii

comentariu

About the Author