Published On: mie, Sep 28th, 2016

Boboc despre scandalul din PNL: “Procedura interna nu ar trebui sa intereseze pe nimeni”

In urma discutiilor din PNL legate de votul pentru stabilirea propunerilor de candidati pentru alegerile parlamentare, Catalin Boboc a declarat in cadrul unei emisiuni TV ca lista candidatilor pentru alegerile parlamentare nu ar fi trebuit sa fie facuta publica in conditiile in care nu s-a definitivat.

“Lista aceea nu ar fi trebuit sa ajunga in spatiul public in acel moment. Lista definitiva trebuia sa fie comunicata publicului. Procedura interna, nu ar trebui sa intereseze pe nimeni. Votul consultativ este o etapa. Din punctul meu de vedere, in stadiul acesta al procedurilor interne, nu ar fi fost necesara nicio comunicare publica. Daca aceasta va fi lista finala, foarte bine, e in regula, daca asa vor vota colegii din Biroul Politic Judetean si mai apoi in Colegiul Director, prezentam lista public si ne-o asumam cu totii. Eu cred ca toate aceste lucruri trebuie comunicate publicului, e important ca oamenii sa stie, sa cunoasca ce decizii ia partidul, dar in momentul in care acestea sunt definitive, nu pe parcurs; altfel, nu cred ca e sanatos, nu ajuta pe nimeni. Iar din pacate, dupa aceasta procedura de desemnare a candidatilor, vor ramane niste rani”, a declarat sursa citata.

Mai mult, acesta a dat de inteles ca e normal sa existe divergente intr-un partid politic si daca au iesit la iveala in spatiul public este pentru ca <<asa sunt liberalii, se exprima liber>>, subliniand ca lista candidatilor nu este definitiva.

Senatorul a mai precizat ca aceste interventii au fost facute in calitate de soldat al partidului si pentru ca in ultimile luni a facut un pas in spate, fara sa mai apara in spatiul public (lucru care poate dauna, mai ales inainte de alegerile parlamentare)

Comentarii

comentariu

About the Author