Published On: mie, Sep 14th, 2016

Avalansa de spargeri in Matca / Aproape 20 de unitati comerciale au fost jefuite, prejudiciul fiind de aproximativ 20.000 lei

Comuna galateana Matca, cunoscuta ca zona legumicola, a devenit in ultimul timp tinta preferata a hotilor. Potrivit declaratiilor localnicilor in ultimele doua saptamani au fost jefuite cam 15-20 magazine, farmacii, baruri si chiar un supermarket. Pagubele se ridica la zeci de mii de lei.

Politistii galateni au confirmat faptul ca in zona respectiva au avut loc spargeri la mai multe unitati comerciale, iar dosarele sunt instrumentate de politisti sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Tecuci.

Hotul sau unul dintre hoti, pentru ca nu s-a stabilit daca este vorba de o singura persoana sau un grup, a fost surprins pe imaginile unei camere de supraveghere dintr-una dintre unitatile comerciale sparte. Pe imagini se observa un barbat cu o cagula pe fata care cauta prin sertare. Magazinul jefuit era unul de piese auto si a fost unul dintre primele sparte. Cel mai mare prejudiciu a fost adus unui supermarket de unde a fost furata marfa in valoare de aproximativ 10.000 lei.

Localnicii sunt panicati, deoarece iau in calcul posibilitatea ca urmatoarea tinta sa fie caselor lor. Acestia  cred ca ori este vorba despre vreun muncitor sezonier, ori este vorba de vreunul dintre hotii care acum ceva vreme au dat spargeri la Corod.

Comentarii

comentariu

About the Author