Published On: mie, Sep 14th, 2016

Au furat 240 kg de lucerna si apoi l-au batut pe proprietar

Luni, politisti din cadrul Sectiei 2 de Politie Rurala Braila l-au depistat, pe raza comunei Tichilesti, pe un tanar, de 28 de ani, localnic, pe numele caruia Judecatoria Braila a emis, la data de 08.09.2016, mandat de arestare preventiva, pe o perioada de 30 de zile, pentru savarsirea infractiunii de talharie calificata.

Acesta a fost incarcerat in arestul Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

In fapt, la data de 14 aprilie, in jurul orei 19:10, cel in cauza si alt tanar, in varsta de 20 de ani, din localitatea Tichilesti, ar fi sustras cantitatea de 240 kg de lucerna de pe terenul unui localnic, de 45 de ani. Fiind surprinsi de acesta la fata locului, pentru a-si asigura scaparea si a pastra lucerna sustrasa, cei doi l-ar fi agresat pe proprietar.

La data de 19.04.2016, Parchetul de pe langa Judecatoria Braila a luat impotriva suspectilor masura preventiva a controlului judiciar, pe timpul cercetarilor pentru comiterea faptei precizate.

Deoarece tanarul de 28 de ani a incalcat conditiile impuse in cadrul acestei  masuri, politistii au sesizat instanta de judecata, care a dispus arestarea lui preventiva.

 

Comentarii

comentariu

About the Author