Published On: mar, Sep 27th, 2016

Atentie la neatentie! Politistii descopera tot mai des soferi ce se afla la volanul unor masini straine ce au fost furate

Un barbat de 60 de ani a fost depistat la volanul unei masini cu numere de Italia, pentru care avea talon fals. Din ce in ce mai des, Politia de Frontiera descopera astfel de cauze in care masinile sunt inmatriculate in alta tara, iar actele sunt falsificate, astfel ducandu-i cu gandul ca ar fi furate sau au fost cumparate de la cei care le-au furat.

Politistii de frontiera galateni au descoperit, pe timpul desfasurarii unui plan de actiune, un talon pentru inspectia tehnica fals total, pe care un cetatean roman l-a prezentat la control pentru autoturismul pe care il conducea.

In data de 26 septembrie, in jurul orei 09.00, pe timpul desfasurarii unui plan de actiune pe linia traficului international cu autovehicule furate, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Galati- I.T.P.F. Iasi au oprit pentru control, pe raza municipiului Galati, un autoturism marca Renaul Megane, inmatriculat in Italia, condus de galateanul Mitica C., in varsta de 60 de ani.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea talonului de inspectie tehnica prezentat la control, politistii de frontiera au procedat la efectuarea de verificari suplimentare.

In urma verificarilor efectuate s-a stabilit faptul ca talonul nu prezinta conditiile de forma si fond ale unui document original, acesta fiind fals total, ultima inspectie tehnica efectuata pentru autoturismul in cauza fiind in anul 2014.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari in cauza sub aspectul savarsirii infractiunilor de complicitate la fals material si uz de fals.

Comentarii

comentariu

About the Author