Published On: joi, Sep 1st, 2016

ANAF isi deschide showroom auto / Ce masini sunt scoase la vanzare

Politia de Frontiera, Vama Romana si ANAF isi deschid impreuna show-room auto. De la decapotabile la autoutilitare si de la autoturisme romanesti la jeepuri, statul pare sa devina unul dintre principalii jucatori de pe piata auto, anunța Realitatea TV.

In stadiu incipient ANAF-ul va scoate la vanzare 5.000 de masini. Dar starea in care se afla unele dintre autoturisme nu este una care sa atraga clientii, fie pentru ca stau in parcarile ANAF-ului de mai multi ani si au inceput sa fie mancare de rugina, fie unele au peste 200.000 de kilometri la bord. Dar, in ciuda acestor minusuri sunt si autoturisme interesante pentru doritori, mai ales ca pot sa le achizitioneze cu preturi mai mici cu 30% decat pretul pietei. Inca un dezavantaj e ca mai toate masinile au o poveste penala. Printre autoturismele ce urmeaza sa fie puse in vanzare se numara masina detinuta de un traficant de arme, masinile cu care au fost aduse droguri in Romania si autoturismele in care au fost gasite mii de tigari netimbrate. 5.000 de astfel de vehicule detinute statul roman, iar acum toate sunt scoase la vanzare.

Totusi, statul roman a vazut aceasta oportunitate destul de tarziu, avand in vedere ca unele dintre masinile confiscate au stat abandonate prin parcari chiar si 10 ani si multe dintre acestea vor ajunge sa fie vandute la fier vechi.

Mai mult, la cum decurg lucrurile in Romania, multe dintre masinile atractive au probabil decisi viitorii proprietari inainte si fie scoase la vanzare pentru toti romanii. Chiar si asa in prima faza, poze cu masinile confiscate vor fi postate online, iar ulterior ANAF se va ocupa ca toate masinile confiscate sa fie aduse intr-o singura parcare imensa din Bucuresti.

 

 

 

 

Comentarii

comentariu

About the Author