Published On: vin, Sep 2nd, 2016

AJOFM pune la dispozia brailenilor mai multe locuri de munca in Germania

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila aduce la cunostinta persoanelor interesate faptul ca, prin intermediul Retelei EURES, sunt puse la dispozitie 34 de posturi pentru lucratorii calificati in domeniul hotelier – gastronomic (ospatar – 22 de posturi, barman – 2 posturi, bucatar/commis de cuisine/bucatar grill – 8 posturi si receptioner – 2 posturi), care doresc sa desfasoare o activitate sezoniera in Germania, oferite de Hotel Marriott Frankfurt si Block House, pentru ocuparea carora se va organiza selectie la Brasov in data de 08 septembrie 2016.

Pentru ocuparea posturilor de ospatar, barman si bucatar/commis de cuisine/ bucatar grill sunt solicitate persoane care au calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu, precum si cunostinte bune de limba germana si engleza (nivel A2 – B1). Pentru posturile de receptioner, candidatii trebuie sa aiba calificare profesionala incheiata si/sau experienta in domeniu, sa cunoasca sistemul de rezervare OPERA si sa aiba cunostinte de limba germana si engleza, nivel C1- C2.

Angajarea se face pe o perioada de 1 an, cu posibilitate de prelungire a contractului de munca pe perioada nedeterminata. Salariul oferit este de 1500 – 2206 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de ospatar si barman si de 1500 – 2054 euro brut/luna, in functie de calificare si experienta profesionala, pentru posturile de bucatar/commis de cuisine/bucatar grill si receptioner.

Hotel Marriott Frankfurt asigura cazare si masa (doar in timpul programului de lucru) contra cost, iar Block House asigura cazare in primele 6 luni si masa pe toata perioada contractului de munca (doar in timpul programului de lucru).

Cei interesati pot afla mai multe detalii de la consilierul EURES din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Braila, situata pe strada Dorobanti nr. 603-605.

Comentarii

comentariu

banner-INF

About the Author