Published On: joi, Sep 1st, 2016

AJOFM ofera brailenilor 241 de locuri de munca vacante

AJOFM pune la dispozitia brailenilor 241 de locuri de munca vacante in domenii precum: sanatate, serviciul public sau sport. Astfel, cei cu studii superioare pot opta pentru functiile de administratori, inspectori, ingineri sau cercetatori filologie, ori muzeografi. De asemenea, si cei cu studii medii pot gasi locuri de munca vacante in domeniul sanatatii, turismului, primarie sau administratie publica, fiind necesari asistenti medicali, infirmiere sau urbanisti si agenti de turism.

Brailenii cu studii superioare pot opta pentru un job la Seroplant ca si inginer silvic, consilier juridic sau sef serviciu administrator reparatii, iar optiunile nu se opresc aici.

Persoanele, neinregistrate in evidenta A.J.O.F.M. Braila, care solicita un  loc  de munca, se vor prezenta la sediul agentiei din bdul. Dorobantilor nr. 603 – 605, Agentia Locala Braila – str. Sergent Tataru, nr.2, Corp B, etaj 3 (In incinta liceului Mihail Sebastian), Punctul de lucru Faurei, sau Punctul de lucru Insuratei, cu urmatoarele documente:

- act de identitate – original si copie;    

- acte de studii si calificare – original si copie;      

- carnetul de munca, daca este cazul     

- adeverinta medicala, cu mentiunea "apt pentru munca" sau "clinic sanatos", cu eventuale restrictii  medicale.

Lista completa a locurilor de munca vacante se poate gasi aici

Comentarii

comentariu

About the Author