Published On: vin, Sep 2nd, 2016

9 permise de conducere suspendate si amenzi in valoare de 51.000 intr-o singura zi, totul pentru combaterea accidentelor rutiere

Miercuri, politisti din cadrul Serviciului si Biroului Rutier au actionat pe arterele rutiere din municipiul si judetul Braila, pentru constatarea de contraventii si infractiuni rutiere, precum si pentru combaterea producerii accidentelor rutiere grave.

Astfel, politistii au constatat 86 de contraventii, pentru care au aplicat sanctiuni in valoare totala de peste 37.000 de lei, si au ridicat in vederea suspendarii sase permise de conducere.

Tot ieri, intre orele 15:00 – 22:00, politistii rutieri au actionat pe principalele drumuri europene si judetene, in scopul asigurarii unui climat civic corespunzator, desfașurarii in condiții de siguranța a traficului rutier, diminuarii riscului rutier si a fenomenului infractional.

Astfel, au fost aplicate 41 de sanctiuni contraventionale, in valoare de peste 14.700 lei, dintre care 26 pentru depasirea vitezei legale si 9 pentru neportul centurii de siguranta, si au fost ridicate in vederea suspendarii cinci permise de conducere.          

Comentarii

comentariu

About the Author