Published On: vin, Sep 2nd, 2016

37 dintre “spargatorii de seminte” ai orasului au fost arsi la buzunare / Marian Dragomir: “Fiecare face ce vrea acasa la el, dar nu pe domeniul public”

In cea mai recenta conferinta de presa Marian Dragomir a declarat ca a cerut o implicare mai serioasa a Politiei Locale pentru ca a combate una dintre activitatile preferete de braileni cand ies la plimbare, si anume: spartul de seminte in spatiile publice. Nu putine sunt cazurile in care zonele de promenada din oras precum faleza Dunarii, Parcul Monument sau Gradina Mare sunt acoperite de un covor de coji de seminte. In plus, nu fac exeptie de la acest fenomen nici parculetele dintre blocuri, unde in jurul bancilor sunt sticle de bautura si munti de coji de seminte. Dupa cerinta primarului Politia Locala a demarat “lupta” impotriva “spargatorilor de seminte”, iar intr-o saptamana, 37 de persoane au fost amendate pentru ca aruncau cojile de la seminte pe domeniul public. Amenzile variaza intre 100 si 200 de lei si in total s-a strans suma de 3.500.

Ca forma de gluma, daca am interzice vreodata, sau ne-am gandi sa interzicem, consumul de seminte, ma gandesc sa nu producem paguba chioscurilor care vand astfel de produse. Fiecare face ce vrea acasa la el, dar nu pe domeniul public. In cateva ore apar adevarate covoare de seminte. Amenda este de aproximativ 200 de lei. Imi pare rau ca vorbesc de amenzi, dar, in unele cazuri, este singura varianta prin care ne putem civiliza.

Sunt o persoana optimista si pozitiva. Imi place sa va prezint lucruri frumoase si sa privim in viitor.

DAR, uneori, suntem obligati sa luam masuri radicale. Azi vorbim despre AMENZI PENTRU "SPARGATORII DE SEMINTE" PE DOMENIUL PUBLIC. Fara placere. Obligati de conjunctura.

23-30 august 2016 – 37 de persoane amendate pentru ca au spart seminte pe domeniul public si au aruncat cojile pe jos – 3.500 de lei (35 de milioane)”, a declarat Marian Dragomir.

Comentarii

comentariu

About the Author