Published On: vin, aug. 19th, 2016

Zilele Orasului Ianca se anunta la fel de explozive ca cele din Braila / Mai multi artisti consacrati din Romania vor urca pe scena orasului vecin

zilele_orasului_iancaZilele Brailei din acest an au fost mai explozive ca niciodata, concertul trupei Carla’s Dreams atragand turisti din toata tara. Orasul vecin Ianca nu se lasa mai prejos si au pregatit evenimente la fel de impresionante. Daca municipalitatea braileana a optat pentru una dintre cele mai in voga trupe ale momentului, dar care nu are o experienta foarte bogata in spate, cea din Ianca a ales sa invite artisiti consacrati in Romania precum Stefan Banica Jr, Corina sau Randi. Zilele Orasului Ianca sunt programate in saptamana 5-11 septembrie si se vor desfasura atat activitati culturale si competitii sportive, cat si concerte de muzica usoara (Stefan Banica Jr,Corina, Randi, Jerry Co & Boier Bibescu si Narcotic Sound) si populara (Dinu Iancu Salajanu, Zinaida Bolboceanu, Daniela Condurache si Ileana Ciuculete).

Programul complet al Zilelor Orasului Ianca urmeaza sa fie stabilit pana la finalul acestei luni. Potrivit declaratiilor primarului George Fanel Chirita bugetul alocat pentru aceste evenimente este de 150.000 lei. Finalul evenimentelor va fi marcat de un impresionant foc de artificii.

Comentarii

comentariu

About the Author