Published On: mar, Aug 2nd, 2016

VIDEO / GALERIE FOTO: Au fost confiscate tigarete in valoare de 68.000 de lei

Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti Prut au depistat  6000 pachete cu tigari, marca Ritm, in valoare de aproximativ 68.000 lei, care urmau sa fie introduse ilegal in Romania, peste raul Prut.

In data de 31 iulie 2016, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti Prut, aflati in exercitarea  misiunilor specific in zona de competenta, au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de zi, trei persoane, care transportau mai multe colete voluminoase dinspre malul raului Prut catre localitatea de frontiera Slobozia, judetul Botosani.

Politistii de frontiera au efectuat somatiile legale prin voce, moment in care persoanele au abandonat coletele si au incercat sa fuga spre localitatea de frontiera. Lucratorii nostri au retinut una dintre persoane, identificata ca fiind cetateanul roman Teodor M., in varsta de 19 de ani, domiciliat in judetul Botosani.

In cele trei colete s-a gasit cantitatea de 6.000 pachete cu tigari marca Ritm de provenienta R. Moldova, in valoare de 68.000 lei, intreaga cantitate de tigari fiind ridicata in vederea confiscarii.

Politistii de frontiera continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de trecere frauduloasa a frontierei si contrabanda, fiind anuntate si autoritatile de frontiera ale statului vecin, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si identificarii tuturor persoanelor implicate.

 

Comentarii

comentariu

About the Author