Published On: mie, Aug 17th, 2016

Vasile Varga(PNL) il ataca pe Dragomir dupa evenimentele organizate de Zilele Brailei: ”Dragomir si-a pus prietenii sa-l laude pentru concertul Carla’s Dreams si aclama pueril: Wow Carla’s Dreams la Braila”

Vasile Varga, consilierul judetean PNL, il ataca dur pe Marian Dragomir intr-o postare pe o retea de socializare. Zilele orasului din acest an au fost mai explozive ca niciodata si au culminat cu un concert al uneia dintre cele mai in voga trupe ale momentului, Carla’s Dreams, ceea ce a creat multa isterie in mediul online, primarul fiind felicitat de foarte multi braileni pentru aceasta reusita, dar si pentru felul in care au aratat Zilele Brailei in acest an. Vasile Varga sustine ca nu intelege isteria din mediul online pe acest subiect si mai mult nu intelege cum primarul municipiului aclama pueril pe Facebook: “Wow Carla’s Dreams la Braila”. Acesta evidentiaza faptul ca banii folositi pentru organizarea acestor evenimente sunt bani publici si sustine ca aceste cheltuieli au fost inutile, banii respectivi putand fi folositi pentru alte lucruri, precum asfaltarea strazilor.

De doua zile citesc "isteria" daca o pot numi asa creata in Braila de zilele Brailei, tot citesc comentarii de la fel de fel de amici, prieteni sau oameni pusi de dnul primar sa-l laude pentru asa o reusita, aceea de a aduce formatia Carlas Dreams sa concerteze pe malul Dunarii, insusi pe pagina personala de facebook dnul primar aclama pueril precum un copil cand desface cadourile de Craciun primite la Mos Craciun, Wow Carlas Dreams la Braila"!

Sa nu uitam ca au fost platiti din banii publici nu de dvs dle Dragomir, o chetuiala inutila de altfel, daca ne mai gandim ce se putea face cu banii respectivi, si cu siguranta e o suma frumusica, suma ce nu a fost facuta publica conform contractului semnat intre Primarie si formatie, ceea ce nu este corect vis-a-vis de braileni care ar trebui sa stie in ce directie si sub ce forma se cheltuie banul public, transparenta lipseste in totalitate!

Dle Primar ceea ce nu intelegeti dvs este ca bucuria si euforia creata de aceasta formatie, a pierit de cum au ajuns oamenii acasa, cand s-au trezit multi din ei si au realizat ca nu au servici, ca nu au ce pune pe masa, copii incep scoala si nu au rechizite, facturile la utilitati nu intarzie sa apara, punand toate astea in balanta, cu siguranta au uitat de toate clipele frumoase sau mai putin frumoase oferite de cei ce au concertat!

Vorbim de un oras unde nici pe jos nu mai poti merge de teama sa nu cazi in vreo groapa, de masini nici nu mai vorbesc, va voi aduce facturile de la service poate le decontati dvs sau Institutia unde activati!

Ca sa ma rezum dle Dragomir, Braila are nevoie de cu totul altceva, locuri de munca, sisteme educationale la standarne moderne, de sosele practicabile nu de Carlas Dreams, daca tot cheltuiti banii publici, faceti-o cu rost nu din dorinta de a multumii electoratul PSD!

Si v-as mai da un sfat, ori stergeti tag'urile unde sunteti etichetat, ori transmiteti-le oamenilor ce se ocupa de partea on-line si ma refer la Facebook aici, sa mai cenzureze din postari, e prea pueril zau asa, sunteti primar nu liceean candidat la titlul de Mister Boboc al liceului…” a scris Vasile Varga pe o retea de socializare.

Comentarii

comentariu

About the Author