Published On: vin, Aug 19th, 2016

UTA Batrana Doamna refuza sa joace meciul de sambata impotriva Daciei Unirea Braila

La mijlocul acestei saptamani, mai precis miercuri, a avut loc la Casa Fotbalului o intalnire intre reprezentantii cluburilor din campionatul Ligii a 2-a si cei a FRF pentru a discuta despre modul in care vor fi impartiti banii veniti din drepturile TV. RCS & RDS a oferit 350 de mii de euro, aceeasi suma acordata si in sezonul trecut, iar cluburile nu stiu cum va fi repartizata aceasta suma. Se doreste o repartizare identitica cu cea din Liga 1, unde banii sunt impartiti in fuctie de locul obtinut la finalul campionatului. Acest lucru a produs discutii contradictorii, deoarece unele unele cluburi isi doresc o repartizare egala.

Aceasta situatie neclara i-a determinat pe oficialii clubului aradean sa refuze sa dispute partida din weekend impotriva Daciei Unirea Braila, la ora 15:00 cum isi doreste televiziunea, preferand sa se joace la ora 11:00. Mai mult acestia au declarat ca nu vor sa le mai fie televizate meciurile pana cand nu se va stabili cu exactitate cum vor fi impartite drepturile TV.

In ciuda acestor presiuni facute de clubul aradean, Alin Panzaru, antrenorul Daciei, nu este interesat de ce se intampla acolo si isi doreste o noua victorie impotriva unei contracandidate la promovare, dupa ce obtinuta in runda inaugurala in fata Dunarii Calarasi.

Comentarii

comentariu

About the Author