Published On: joi, aug. 4th, 2016

Un tanar a incercat sa-i pacaleasca pe politistii de frontiera cu un permis fals achizitionat cu 1.200 de euro

In data de 02 august, in jurul orei 09.00, s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, cetateanul moldovean Niculae M., in varsta de 27 de ani, care conducea un autoturism Volskwagen Passat, inmatriculat in Bulgaria. La controlul de frontiera, pe langa documentele necesare trecerii frontierei, la solicitarea lucratorilor nostri, tanarul a prezentat si permisul de conducere. Avand suspiciuni asupra autenticitatii permisului de conducere, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentre in urma carora au stabilit faptul ca documentul nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic, acesta find fals. Totodata lucratorii nostri au mai constatat faptul ca barbatul nu detine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Suspectul a spus politistilor de frontiera ca a obtinut permisul cu ajutorul unei persoane pe care a cunoscut-o in Italia, contra sumei de 1.200 de euro, fara sa aiba cunostinta ca acesta ar fi fals.

Politistii de frontiera efectueaza cercetari pe numele tanarului sub aspectul savarsirii infractiunilor de fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de catre o persoana care nu poseda permis de conducere.

Comentarii

comentariu

About the Author