Published On: mie, Aug 10th, 2016

Un sofer a vazut moartea cu ochii, dupa ce nu s-a asigurat corespunzator la un viraj banal

Zona de la iesirea din localitatea Albina devine incet, dar sigur una blestemata pentru soferi. Ieri dimineata, in jurul orei 9:20, un sofer de 30 de ani a vazut moartea cu ochii dupa ce a fost implicat intr-un grav accident rutier. Acesta se afla la volanul unui autoturism Dacia 1310, pe DE 584, indreptandu-se spre Valea Canepii.

Soferul la un moment dat a facut un viraj la stanga pentru a intra pe un drum agricol, ce ducea spre o ferma. Acesta nu s-a asigurat corespunzator si a fost lovit din spate de o dubita Mitsubishi L 200, condusa de un tanar de 23 de ani, din comuna Viziru. In urma impactului puternic, Dacia a fost aruncata in afara partii carosabile, fiind distrusa intr-o proportie destul de mare. Soferul Daciei a scapat cu viata, dar se afla intr-o stare grava la spital, fiind diagnosticat cu fractura clavicula si mandibula stanga.

Politistii au demarat cercetarea la fata locului si au intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa. In urma testului cu etilotestul a rezultat ca niciunul dintre cei doi soferi nu se afla sub influenta bauturilor alcoolice in momentul producerii nefericitului eveniment.

Comentarii

comentariu

About the Author