Published On: mie, Aug 17th, 2016

Un barbat dat in urmarire generala pentru trafic de droguri a vrut sa pacaleasca politia

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea au depistat si predat autoritatilor competente un barbat cu dubla cetatenie romano-moldoveana, urmarit international, pe numele caruia era emis un mandat european de arestare pentru savarsirea unor infractiuni cu droguri.

Ieri, in jurul orei 22.00, in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, judetul Galati, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare intrarii in Romania, Artiom A., in varsta de 37 de ani, persoana cu dubla cetatenie romano-moldoveana, pasager al unui autoturism marca Nissan.

Cu ocazia verificarilor efectuate in bazele de date, politiștii de frontiera au constatat ca barbatul era urmarit international, pe numele lui fiind emis un mandat european de arestare, de catre autoritatile din Franta și din Romania, pentru savarsirea unor infractiuni cu droguri.

Persoana in cauza a fost predata unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale al I.P.J. Galati, in vederea luarii masurilor legale ce se impun.

Comentarii

comentariu

About the Author