Published On: vin, Aug 12th, 2016

Trupa LiL Motion a facut o figura frumoasa la World Hip Hop Dance Championship si a obtinut un rezultat onorabil pentru Romania

Trupa LiL Motion a reprezentat Romania la una dintre cele mai importante competii de breakdance din lume, la World Hip Hop Dance Championship. Brailenii au fost la prima competitie de o astfel de anvergura si s-au prezentat onorabil. Trupa formata din opt dansatori: Teodora Andreea Colt, Nicoleta Alexandra Grosu, Elena Pitulice, Maria Laura Tudose, Mario Constantinescu, Cristina Raluca Andrei, Madalin Furfurica şi Anca Ioana Iordache s-a clasat pe locul 56. Pe scena din Las Vegas au urcat 72 de formatii, iar castigatorii se vor afla pe 13 august.

“Multumim tuturor celor care ne-au ajutat sa ajungem la World Hip Hop Dance Championship! Regretam ca nu am reuşit sa ne atingem obiectivul, acela de a ajunge în semifinale, dar, pe ansamblu, consider ca am avut o prestatie buna într-o competitie cu trupe care an de an participa la multe concursuri puternice în lume"” a spus coregrafa trupei Liliana Stan.

Comentarii

comentariu

About the Author