Published On: joi, Aug 11th, 2016

Sabados (TMF): “Mai avem mici probleme care sunt sub control…RENEL-ul trebuie sa mai faca cateva imbunatatiri, mai cade cateodata curentul”

tmfAstazi, la conferinta de presa, Lucian Sabados (dreapta), directorul TMF (Teatrul Maria Filotti) a anuntat ca deschiderea in premiera a va fi pe 19 septembrie, cand va fi si deschiderea Festivalului “Zile si Nopti”. Totodata, TMF si Festivalul “Zile si Nopti” va fi deschis cu un spectacol dedicat Brailei.

“Primul spectacol va avea loc pe 8 septembrie la sala mica cu piesa “Indoiala”, mare succes al nostru, dar deschiderea oficiala se va face pe 19 septembrie, cand vom deschide cea de-a IX-a editie a Festivalului de teatru “Zile si Nopti” , este si inaugurarea propriu-zisa a intregii cladiri si or sa fie pe langa spectacolul care va deschide si care este o premiera absoluta si am avut si noroc ca marele regizor, Radu Afrim a scris, a gandit ca spectacol dedicat Brailei”, a declarat acesta.

Mai mult de atat, brailenii se vor putea bucura de o a treia sala de spectacole la care vor putea merge sa vada recitaluri sau spectacole de mici dimensiuni

“Vom da drumul unei a treia sali, destinate pentru spectacole de mici dimensiuni, pentru recitaluri sau pentru oameni show”, a adaugat acesta.

In cadrul aceleeasi conferinte, directorul a declarat ca au rezolvat problemele cele mai grave, specificand ca mai sunt mici defectiuni, dar care sunt sub control. De asemenea, Sabados a amintit ca RENEL trebuie sa mai faca cateva imbunatatiri, dat fiind faptul ca “teatrului ii mai cade lumina din cand in cand”, din cauza consumului crescut de curent.

Comentarii

comentariu

About the Author