Published On: joi, Aug 18th, 2016

S-a stabilit bugetul pentru marea dorinta a brailenilor: 15,5 milioane de lei pentru asfaltarea strazilor

Municipalitatea a stabilit zilele acestea bugetul pentru asfaltarea strazilor din oras. Bugetul se ridica la aproximativ 15,5 milioane lei fara TVA, iar in SEAP(sistemul electronic de achizitii publice) a fost lansata procedura atribuirii contractului de plombari si asfaltari de strazi si sosele din oras. Acest contract vizeaza lucrari de intretinere, reparatii si interventii accidentale la strazi si alte zone ce apartin domeniului public al Municipiului Braila.

Suma totala pentru mult dorita asfaltare este de 15.499.986 lei, fara TVA, din care: 2,42 milioane lei – lucrari de intretinere, 7,21 milioane lei – reparatii curente si alte 5,65 milioane lei pentru reparatii capitale, in timp ce pentru interventiile accidentale, alocarea estimata este de 0,22 milioane lei, toate sumele fiind fara TVA.

Societatile care doresc sa participe la licitatie sunt obligate sa depuna o garantie de participare in valoare de 154.998 lei, fara TVA, dar sa si demonstreze ca firma a avut contracte asemanatoare in ultimii cinci ani. In plus tipul procedurii prin care se stabileste castigatorul este “Cerere de oferta / Procedura simplificata intr-o singura etapa”, modalitatea de desfasurare este online, iar criteriul de atribuire este “pretul cel mai scazut”. Conform anuntului publicat pe site-ul SEAP, ofertele se pot depune pana pe 29 august, ora 15:00

Comentarii

comentariu

About the Author