Published On: mar, Aug 9th, 2016

S-a ales noua conducere a echipei de handbal HC Dunarea Braila

Ieri a avut loc Adunarea Generala a Asociatilor din cadrul echipei HC Dunarea Braila in care s-a ales un nou consiliu director, un nou vicepresedinte, Adrian Randunica  si un nou presedinte, George Caranica. Astazi, la conferinta de presa, s-a discutat despre noua conducere si printre altele, despre performanta echipei.

“Controlul la HC Dunarea Braila, este detinut de reprezentantul Consiliului Local Municipal,(eu)  si de repezentantul Consiliului Judetean, tinand cont ca acestia sunt si cei doi finantatori principali, adica peste 97% din capital, din bugetul anual al clubului, este finantat de Consiliul local si consiliul judetean. Presedintele si vicepresedintele nu sunt platiti, nu primesc nici un fel de plata.

In cadrul consiliului director mai fac parte reprezentanti CUP Dunarea, Braicar, Societatea targuri si piete, directorul tehnic si directorul executiv al clublui, respectiv director tehnic nu avem in acest moment.”, a declarat George Caranica.

Mai mult mult de atat, vicepresedintele HC Dunarea, Adrian Randunica si-a exprimat parerea legata de performantaechipei: “Ne dorim ca HC Dunarea sa mentina performanta cu care a excelat pana acum, sa crestem din punctul asta de vedere. Cred ca echipa este performanta avand in vedere ca avem un antrenor bine pregatit”.

 “La nivelul in care arata echipa in momentul asta si calitatea antrenorului, sunt sigur ca rezultatele nu vor inceta sa apara", a adaugat Caranica

Primaria a aprobat clubului sportiv suma de aproximativ 20.000 euro, pentru a nu mai aparea problemele financiare din trecut "Au existat  in trecut niste probleme, ne-am indeplinit obiectivele pe care ni le-am asumat, in viitor nu ne dorim sa mai existe probleme, astfel, clubul sportiv va primi suma de 950 milioane lei din partea primariei”, a precizatl director HC Dunarea, Dragos Chirita.

Comentarii

comentariu

About the Author