Published On: lun, Aug 22nd, 2016

Politistii si jandarmii au luat cu asalt barurile si discotecile pentru a-i potoli pe scandalagii

Vineri si sambata, politisti de ordine publica si de investigatii criminale, de la politiile orasenesti si sectiile de politie rurala arondate, sprijiniti de jandarmi, precum si politisti de proximitate din cadrul Politiei Municipiului Braila au desfasurat actiuni pe raza municipiului, oraselor si localitatilor arondate acestora, in piete si zona unitatilor cu profil discoteca, club, cafe-bar, pentru verificarea modului in care isi desfasoara activitatea societatile comerciale si pentru combaterea infractiunilor savarsite cu violenta.

De asemenea, s-a actionat si pentru combaterea accidentelor rutiere produse din cauza nerespectarii regulilor de circulatie. Astfel, in cele doua zile, politistii au efectuat controale la 5 intreprinderi individuale si 5 societati comerciale de tip cafe-bar si discoteca. Totodata, au legitimat 58 de persoane, au verificat 34 de autovehicule si au aplicat 10 sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 3.350 de lei.

Dintre amenzile aplicate, 6 au fost la Legea 61/1991 (republicata) pentru sanctionarea faptelor de incalcare a unor norme de convietuire sociala, a ordinii si linistii publice, 2 la O.U.G. 195/2002 (republicata) privind circulatia pe drumurile publice, si 2 la Legea 12/1991 privind protejarea populatiei impotriva unor activitati comerciale ilicite.

De asemenea, pe timpul actiunilor, politistii au ridicat in vederea confiscarii cantitatea totala de 400 kg de legume si fructe (prune, mere, ardei gras, varza, morcov etc.), care erau comercializate fara indeplinirea conditiilor legale.

Comentarii

comentariu

About the Author