Published On: mie, Aug 10th, 2016

Politistii de la Rutiera le-au pus gand rau soferilor teribilisti / In toata tara se desfasoara operatiunea “Blocada”

Petre Toba, ministrul afacerilor interne, impreuna cu seful Politiei Romanie, chestor Bogdan Despescu au demarat operatiunea “Blocada”. Aceasta operatiune consta intr-o patrulare intensa a oamenilor legii pe sectoarele de drum intens circulate, care duc spre mare sau munte. Se actioneaza si pe linia prevenirii infractiunilor cu violenta si economice.

Astfel, in perioada 1-7 august, circa 480 de politisti braileni de ordine publica, de la rutiera, de investigatii criminale, de la investigarea criminalitatii economice, transporturi, din cadrul formatiunii arme, explozivi si substante periculoase si luptatori pentru actiuni speciale au actionat zilnic, desfasurand 44 de activitati specifice. Principala misiune a oamenilor legii a fost combaterea principalelor cauze generatoare ale accidentelor de circulatie, respectiv: nerespectarea regimului legal de viteza, a regulilor privind efectuarea depasirilor si a celor privind acordarea prioritatii de trecere a vehiculelor si pietonilor.

In urma acestei operatiuni politistii braileni au constatat, in doar sapte zile, 75 de infractiuni (11in flagrant), dintre care 61 de natura judiciara si 9 la regimul circulatiei rutiere. Mai mult, au fost aplicate 1.039 de sanctiuni contraventionale, in valoare de 328.646 lei.

Comentarii

comentariu

About the Author