Published On: vin, Aug 19th, 2016

O eroare de tehnoredactare a transformat contractul IPJ Braila cu RDS&RCS intr-unul astronomic de aproximativ 30 de milioane de euro

Inspectoratul Judetean de Politie Braila reclama o eroare monumentala care s-a strecurat in SEAP(sistemul de achizitii publice) si pe data.gov.ro. IPJ Braila a incheiat in vara anului trecut un contract cu cei de la “RCS & RDS” pentru achizitia de energie electrica. In cursul zilei de ieri, in urma unei analize cu privire la achizitiile publice din SEAP ale autoritatilor locale s-a constatat ca valoarea contractului atinge o suma astronomica, si anume 131,22 milioane de lei, circa 29,5 milioane de euro.

Dupa ce s-a constatat aceasta eroare conducerea IPJ Braila a dorit sa clarifice lucrurile spunand ca valoarea contractului nu este de 29,5 milioane de euro, ci de 29.000 de euro, adica putin peste 130.000 de lei. In momentul publicarii contractului in SEAP s-a strecurat o eroare de tehnoredactare a operatorului care a introdus informatiile in baza de date. Deja s-au inceput demersurile pentru a corecta aceasta eroare.

Comentarii

comentariu

About the Author